Cursus Delegeren

Als leidinggevende houd je graag zelf de touwtjes in handen. Maar, hoe tegenstrijdig het ook lijkt, dat controlegedrag keert zich vroeg of laat tegen je. Want je kunt niet alles, ook al kun je veel! Deze cursus is bestemd voor leidinggevenden die het lastig vinden om werk uit handen te geven, en die op een doeltreffende manier willen leren hoe het ook anders kan.

In de cursus 'Delegeren' leer je in een hoog tempo de belangrijkste zaken bij het delegeren van taken. Als je je serieus in het onderwerp verdiept, dan kan het haast niet anders of je gaat voortaan op een meer ontspannen manier met jezelf en je werk om. Bovendien ga je merken dat jouw medewerkers het ook waarderen, wanneer jij meer verantwoordelijkheden aan hen overlaat. Vertrouwen in jezelf en in elkaar werkt altijd goed in een organisatie...! En daar gaat het om in de cursus 'Delegeren'.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Delegeren' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor leidinggevenden, teamleiders, managers in het MKB, filiaalmanagers. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Beslissen en activiteiten initiëren, Aansturen, Begeleiden, Samenwerken en overleggen, Plannen en organiseren.

Lesmaterialen

De cursus 'Delegeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (15 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenlijst
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus 'Delegeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Direct inschrijven?

Inschrijven voor deze cursus? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Alle Trainingen

Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774