Cursus Complimenten maken

Misschien moet je nog aan het idee wennen, maar ook jouw medewerkers hebben, net als jij zelf, van tijd tot tijd behoefte aan een compliment. Voor veel mensen in een leidinggevende functie is het geven van complimenten niet vanzelfsprekend en zeker niet gemakkelijk. Dat komt omdat veel leidinggevenden niet echt weten hoe dat precies werkt. In deze cursus worden de voornaamste onderwerpen rondom het geven van complimenten rechttoe rechtaan op een rij gezet.

In de training 'Complimenten maken' leer je een doeltreffende methode om op de werkvloer je medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen. De training is vooral op de praktijk gericht, en kan jou helpen om jouw communicatie met je medewerkers te verbeteren. Elke leidinggevende weet dat aandacht voor zijn of haar medewerkers een onmisbare randvoorwaarde is voor een goede sfeer op de werkvloer. Jij kunt via deze training de belangrijkste dingen leren om van jouw kant ruimschoots aan deze voorwaarde te voldoen.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Complimenten maken' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor werkgevers, werkbegeleiders, leidinggevenden, praktijkbegeleiders en teamleiders. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Op de behoeften en verwachtingen van de 'klant' richten

Lesmaterialen

De cursus 'Complimenten maken' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Vragenformulier
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus 'Complimenten maken' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774