Cursus Berliner Balanced Scorecard in de praktijk

Hoeveel is je medewerker waard? En hoe nuttig kan het zijn als je de waarde van je medewerker ook nog anders kunt uitdrukken dan in aantallen euro's? Als je werkelijk nieuwsgierig bent naar een uitgebalanceerde inschatting van wat jouw personeel voor je klanten, je bedrijfsvoering en voor de ontwikkeling en groei van je onderneming betekent, dan heb je met deze training precies de goede informatie in handen.

De cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' gaat over de 'winstgevende medewerker' en legt de voornaamste aspecten van Employee Profit Contribution (EPC) uit. Daarbij komen begrippen als Activity-Based Costing (ABC) en Employee Cash Flow (ECF) uitgebreid ter sprake. Andere zaken die in deze training worden behandeld, zijn variaties en flexibilisering, liquiditeit in verband met ECF en het belang van het bijhouden van prestatie-indicatoren. Opgezet aan de hand van rekenvoorbeelden is deze training ook nog eens heel praktisch.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' duurt ongeveer 40 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1,5 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in een betrouwbare inschatting van wat zijn of haar personeel waard is. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Analyseren, Onderzoeken, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' bestaat uit:

  • VideoCollege (22 minuten)
  • E-Book
  • Modellen berekening ECF en EPC
  • Samenvatting

Toetsing

De cursus 'Berliner Balanced Scorecard in de praktijk' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774