Cursus Basiscursus verkoopgesprek voeren

In het ingewikkelde proces van het verkoopgesprek komt het hoe langer hoe meer aan op goede communicatie. De meerwaarde van het verkopen in een face-to-face contact wordt beslist door de manier waarop je met je klanten omgaat. Een goed idee misschien om je eigen verkoopstijl voor het eerst of bij herhaling onder de loep te nemen en waar dat nodig is bij te stellen.

De cursus 'Basiscursus verkoopgesprek voeren' zet eerst de verschillende fasen in het verkoopgesprek op een rij (ontmoeting, gesprek en afronding). Daarna wordt je aandacht gevraagd voor de vele verschillende soorten verkoopgesprekken. Afzonderlijke nadruk wordt gelegd op de kunst van het observeren in het contact met je klant. Tot slot gaan we in op de manier waarop je het eigenlijke gesprek voert.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Basiscursus verkoopgesprek voeren' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die vanuit zijn werksituatie te maken krijgt met klanten. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Relaties bouwen en netwerken, Overtuigen en beïnvloeden, Op de behoeften en verwachtingen van de klant richten, Ondernemend en commercieel handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Basiscursus verkoopgesprek voeren' bestaat uit:

  • VideoCollege (14 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Communicatieopdracht
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Tips voor goed verkoopgesprek

Toetsing

De cursus 'Basiscursus verkoopgesprek voeren' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774