Cursus Bankstorting en geldtransport

De tijd dat je de inkomsten van je winkel of bedrijf in cash ergens op locatie of thuis in een kluisje bewaarde is voorgoed voorbij. Op tijd je zuur verdiende contante geld naar de bank zien te krijgen is kortom een must. Maar hoe gaat dat? En wat zijn de belangrijkste dingen waar je om moet denken bij het transport en bij de storting zelf? Op deze vragen krijg je in deze mini-cursus een deskundig en praktisch antwoord.

De cursus 'Bankstorting en geldtransport' gaat eerst in op de procedure voor bankstorting, met aandacht voor de verwerking van een bankstortingsformulier, de voorbereiding en uitvoering en de controle. Daarbij komen ook de vereisten aan bod waaraan een veilig en professioneel transport moet voldoen, inclusief een duidelijke uitwerking van de diverse verantwoordelijkheidslijnen aan de kant van de ondernemer en aan de kant van andere betrokkenen. Ook worden de diverse stortingsmethoden op een praktische manier besproken.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Bankstorting en geldtransport' duurt ongeveer 30 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die betrokken is bij de bewaking en de professionele hantering van veilige condities voor het transporteren en deponeren van contant geld. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Bankstorting en geldtransport' bestaat uit:

  • VideoCollege (12 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Diverse praktijkopdrachten
  • Tips voor geldoverdracht en geldtransport
  • Samenvatting
  • Aanbevolen aanpak

Toetsing

De cursus 'Bankstorting en geldtransport' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774