Cursus Arbeidsovereenkomst

Je bent nu zover dat je personeel gaat aannemen. Er moet een arbeidsovereenkomst worden gemaakt. Zo'n overeenkomst kan net zo uitgebreid worden als je zelf wilt. Maar jij en ook je toekomstige medewerker(s) hebben er veel belang bij dat alleen het hoognodige in het contract komt te staan. Als dat zo is, dan is deze training precies wat je zoekt. Want hierin leer je stap voor stap wat werkelijk vereist is voor een arbeidsovereenkomst en wat juist helemaal niet.

In de training 'Arbeidsovereenkomst' wordt eerst aandacht besteed aan de verschillende soorten arbeidsvoorwaarden. Vervolgens bespreken we de vereiste condities en de invulling van noodzakelijke gegevens in een arbeidsovereenkomst. Begrippen als functieomschrijving, functiewaardering, aansprakelijkheid en de regels in verband met een proeftijd, plus de diverse soorten bedingen passeren de revue. Natuurlijk ontbreekt ook uitleg over de verschillende beloningsstelsels niet. Kortom: een cursus die eigenlijk gedaan zou moeten worden door elke MKB-er die op het punt staat personeel aan te nemen.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Arbeidsovereenkomst' duurt ongeveer 45 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor ondernemers, leidinggevenden in het MKB. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Formuleren en rapporteren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Arbeidsovereenkomst' bestaat uit:

  • VideoCollege (30 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Leerjournaal
  • Samenvatting
  • Overzicht beloningsstelsels
  • Het arbeidsovereenkomst ABC
  • Overzicht functievergelijking

Toetsing

De cursus 'Arbeidsovereenkomst' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774