Cursus Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010

Overal gebeurt het: uren bezig met een doodsaai langdurig karwei, waarbij je altijd het gevoel blijft houden dat het nooit helemaal af is. En dat terwijl het adreslijsten ontdubbelen bijna helemaal automatisch kan, met behulp van Microsoft Excel. Wil je voor eens en voor altijd weten hoe dat werkt, dan is deze cursus wat je nodig hebt.

De compacte cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' laat in een aantal eenvoudige en logisch opeenvolgende stappen zien hoe je volgens een snelle en betrouwbare methode zorgt voor een opgeschoond adresbestand. De cursus attendeert je verder op veelgemaakte fouten, die voor een hoop frustratie kunnen zorgen. Ook wordt duidelijk gemaakt hoe je verborgen fouten in het oorspronkelijke bestand kunt opsporen. De cursus bevat slimme tips en tricks om bepaalde gegevens snel op te zoeken en te vervangen. Bijzondere aandacht wordt besteed het begrip 'unieke waarden'. De cursus is voorzien van nuttig oefenmateriaal.


Cursusinformatie

Duur

De cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' duurt ongeveer 15 minuten. Wil je het maximale rendement uit je training halen, gebruik dan de downloads bij de cursus. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor 2,5 uur.

Doelgroep

Deze cursus is geschikt voor iedereen die er belang bij heeft dat vaak gebruikte databestanden zo schoon mogelijk zijn en blijven. Als je deze cursus wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Materialen en middelen inzetten, Analyseren, Plannen en organiseren, Instructies en procedures opvolgen.

Lesmaterialen

De cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' bestaat uit:

  • VideoCollege (7 minuten)
  • E-Book
  • Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP)
  • Samenvatting
  • Oefenblad

Toetsing

De cursus 'Adreslijst ontdubbelen in Excel 2010' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat.


Contact

Postadres:

Dé Praktijkgroep
Postbus 12
7710 AA Nieuwleusen

Bezoekadres:

Dé Praktijkgroep
Burgemeester Mulderlaan 8
7711 XA Nieuwleusen

Telefoon: 0529-427087
Email: info@praktijkgroep.nl
KvK: 05057774